Over ons

www.Plesk-Verkoop.nl is 100% onderdeel van isource Webdevelopment. isource ontwikkelt en levert al sinds 1989 internetdiensten. Wij hebben ruime ervaring met het beschikbaar stellen van software via het internet aan onze klanten. Veiligheid en performance zijn hierbij onze belangrijkste aandachtspunten.

Naast onze cloud diensten ontwikkelt isource ook webapplicaties, apps en websites voor diverse platformen. Ook verzorgen wij voor een groot aantal klanten het beheer van domeinen en de hosting van hun websites.

isource is gecertificeerd Microsoft SPLA partner.

Tot slot leveren wij onder de naam FlexScreen professionele narrowcasting diensten.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 Bel ons: 071 – 523 0114

   E-mail ons: info@isource.nl

    Bezoek onze website: www.isource.nl

logo-isource-fb-twitter
plesk-mascotte-over-ons

Wat is Plesk?

Plesk is een grafisch web-based hosting-controlepaneel. Door het gebruik van dit controlepaneel wordt het aanmaken en beheren van websites op je VPS een stuk eenvoudiger. Websites kunnen met Plesk eenvoudig worden aangemaakt en beheerd. Ook is het heel eenvoudig om bijvoorbeeld een website of FTP-user aan te maken, net als het installeren van een SSL certificaat. Daarnaast biedt Plesk diverse uitbreidingspakketten. Door deze pakketten is Plesk voor iedere doelgroep een geschikt medium voor het beheren van websites.

Waarom Plesk-Verkoop?

De website Plesk-Verkoop.nl is door isource opgezet om Plesk licenties en Plesk VPS (Virtual Private Servers) beschikbaar te stellen aan nieuwe en bestaande klanten. Al sinds 2004 leveren wij Plesk producten en hebben daarmee een uitstekende kennis en ervaring dat wij met onze klanten kunnen delen.

Indien u via isource Plesk panel besteld bent u verzekerd van een goed product met ijzersterk kennis en support voor een zeer voordelig tarief.

Omdat wij zelf voor de VPS producten de hosting voor u kunnen regelen heeft u dubbel voordeel. Zowel onze Plesk panel kennis en onze hosting ervaring staan tot uw beschikking. Omdat we zelf de hosting uitvoeren, weten we precies hoe het één en ander werkt.

logo-plesk-verkoop