Plesk-App

Overal je website beheren met de handige Plesk Mobile app

Met het Plesk controlepaneel kun je eenvoudig je website, e-mail en domeinnaam beheren maar wist je dat dit overal ter wereld kan? De handige Plesk Mobile app voor Apple en Android neem je je eigen website overal mee naar toe. Wat kan je met de Plesk Mobile app voor smartphone en tablet?

Plesk Mobile app voor smartphone en tablet

In dit artikel vertellen we hoe je aan de slag kunt met de Plesk applicatie en welke handelingen je kunt verrichten. Via de App Store voor iPhone of de Google Play Store voor Android kun je de Plesk Mobile app gratis downloaden. Wanneer je de applicatie voor de eerste keer opstart zal worden gevraagd om het invullen van je domeinnaam, gebruikersnaam en wachtwoord. Het Plesk hostingplatform van isource stuurt deze informatie automatisch op zodra je account is aangemaakt.

Wat kan ik in de Plesk app?

Op het moment dat je bent ingelogd krijg je een overzicht van de domeinnamen te zien met een viertal mogelijkheden. Met de optie “Bestanden” kun je website bestanden opzoeken en zelfs bewerken met de ingebouwde editor. Ook het uploaden van nieuwe bestanden zoals foto’s is mogelijk via de Plesk-app.

Plesk App klantenomgeving

Met de knop “In Plesk beheren” kom je rechtstreeks terecht in de beheeromgeving van Plesk. In Plesk kun je naast geavanceerde instellingen ook nieuwe e-mailadressen aanmaken. De interface van Plesk Onyx is zeer geschikt voor mobiele apparaten en door het gebruik van de app is het niet nodig om in te loggen.

Plesk applicatie code bewerken

Het is via de Plesk applicatie ook mogelijk om je website te bekijken, maar belangrijker nog, je kunt zien hoeveel resources je al hebt verbruikt. Resources zijn bijvoorbeeld het aantal databases, dataverkeer en e-mailadressen.

Plesk app statistieken

In het volgende deel bekijken we wat de Plesk Mobile app aan systeembeheerders te bieden heeft. Wil je jouw klanten van dienst zijn met de Plesk applicatie? Bekijk dan onze Plesk licenties tegen aantrekkelijke tarieven.